Avondeten,  Lunch

Skinny spicy crunchy burger

Een mond vol tanden deze titel hè?! Nou bij mij loopt het kwijl me in de mond als ik aan deze burger denk. Een super simpele, smaakvolle burger! ♥

Ingrediënten:

1 burger
  • 1 kipfilet
  • 1 ei
  • 1 kaiserbroodje
  • 25 gram Santa Maria crispy chicken seasoning
  • 35 gram Santa Maria salsa dip
  • Groene pepertjes
  • Sla
  • Tomaat

Maak de kipfilet schoon en snijd de kipfilet in de lengte door. Zo krijg je dus 2 dunne plakken. Doe het ei in een schaaltje en meng tot een geheel. Doe de kipfilet daarin en zorg dat de hele kip besmeerd is met ei. Leg de kipfilets daarna op een bordje en smeer ze in met de crispy chicken seasoning. Leg de kipfilets op een bakplaat met bakpapier en zet dit 15 minuten in een voorverwarmde oven op 220 graden. Maak de burger af met een saus en wat toppings naar keuze! Eet smakelijk ♥

Geef een reactie