Banaan- haverkoeken

Ik weet niet hoe het met jullie is, maar ik zit helemaal in de herfstsferen. En nu heb ik de laatste tijd toch zin in koeken, dus ik ben gewoon de keuken in gedoken en heb ik deze koeken (die op eierkoeken lijken) uit de oven getoverd!

Ingrediënten (6-8 koeken):

  • 80 gram havermout
  • 2 kleine bananen
  • 2 eieren
  • Koek- en speculaaskruiden
  • Vanille essence
  • 15 gram chocolade chuncks
  • Bakpoeder
  • Snuf zout

Bereidingswijze:

Vermaal de havermout tot kleinere stukjes. Doe deze vast in een kom. Doe de overige ingrediënten behalve de chocolade chuncks in de keukenmachine en vermaal tot een glad beslag. Voeg dit bij de havermout en roer goed door. Maak op een met bakpapier beklede bakplaat 8 ‘hoopjes’ en bestrooi met de chocolade chunks. Ook lekker: bewaar een paar plakjes banaan en gebruik deze als topping voordat ze de oven ingaan. Zet de koeken 20 minuten in een voorverwarmde oven op 175 graden. Enjoy!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: