Tussendoortjes

Vanilla blueberry muffins

Yes dames en heren! Het gebeurde weer. Ik ben de keuken in gedoken en heb deze overheerlijke muffins in elkaar geflanst.

Ingrediënten:

12-14 stuks

  • 300 gram Lindahls Kvarg vanille
  • 2 eieren
  • 100 gram zelfrijzend bakmeel
  • 100 ml ongezoete amandelmelk
  • 1 scoop eiwitpoeder cookies & cream (28 gram)*
  • Blauwe bessen
  • 10 gram puddingpoeder roomsmaak
  • Koek- en speculaaskruiden
  • Snufje zout

Bereidingswijze:

Voeg alle ingrediënten samen in een beslagkom behalve de blauwe bessen en mix tot een mooi egaal beslag. Vet de muffinvormpjes in met bakspray en verdeel het beslag over de vormpjes. Druk daarna de blauwe bessen in het beslag. Ik haalde 14 muffins uit het beslag. Zet de muffins 25-30 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden. Eet smakelijk!

*Je kunt de muffins ook maken zonder eiwitpoeder. Ik moest eerst niks hebben van eiwitpoeder, maar dit zorgt voor zoveel meer vulling. Je kunt het eiwitpoeder ook gebruiken in andere baksels en zelfs in je yoghurt.

Geef een reactie