Blog

Waar waren we gebleven?

Daar ben ik weer.. Hoe ga ik beginnen? Ik heb dit gemist. In maart publiceerde ik mijn laatste recept en in april poste ik voor het laatst iets op mijn Instagram. De inspiratie was even op en ik had het te druk om dingen te delen. Nu is het nog steeds druk, maar ik mis het. Dus ik ga weer beginnen met het delen van recepten/dagelijkse struggles en veel meer!

Maar voor nu is het de grootste tijd om bij te kletsen. Wat doe ik? Volg ik nog WW? Volg ik iets anders qua dieet? Of heb ik mezelf eindelijk geaccepteerd zoals ik ben?
Ik vind het nog steeds moeilijk om mezelf te accepteren zoals ik ben, maar I’m getting there! Ik vind het voor nu vooral belangrijk om lekker gezond te eten en tegelijkertijd ook bezig te zijn met mentale gezondheid. Want je kunt zo dun zijn als een rietje, als het in je bovenkamer niet goed zit, voel je je niet goed.

De afgelopen periode is nogal veel geweest. Ik ben bij een super leuk bedrijf mogen starten (Sligro Food Group), maar er kwam nogal veel op me af. Dat is nog steeds, maar ik merk dat er ruimte is voor andere dingen. Ook ben ik 6 weken geleden gestart met PowerSlim. Ik was gewoon de motivatie kwijt om het zelf te doen en had echt hulp nodig. Ik moet zeggen dat het heel goed is gegaan. Ik ben 6,5 kilo afgevallen! Maar ik miste echt het normale eten. Daarom ben ik vanaf vandaag weer gestart met WW. En ik moet eerlijk zeggen; ik heb er zin in. Ik ga voor de beste versie van mezelf; mentaal gezonder, sporten en gewoon gezonde voeding. Nu meer dan ooit snap ik dat het geen straf is om gezond te ‘moeten’ eten.

Voor nu wil ik het hierbij laten. Ik kom binnenkort met lekkere nieuwe recepten op mijn website, dat weet ik zeker! Zijn er dingen die je graag van me wil weten? Meer informatie over WW of over PowerSlim? Of wil je je verhaal kwijt? Je kunt me altijd een berichtje sturen op Instagram, Facebook of je kunt hier iets achterlaten.

Tot snel! 💜

Eén reactie

Geef een reactie