Lunch

Kipsalade 2 go

Nu ik fulltime werk, moet ik wat manieren verzinnen waarop ik lekkere en gezonde lunches mee kan nemen naar het werk. Ook heb ik geen zin om na een lange dag de hele avond in de keuken te staan, dus ik probeer de meest simpele gerechten, waarvan deze salade er één van is! ♥

1 persoon

Ingrediënten:

 • 1 kipfilet
 • 1 koffielepel olie
 • Kipkruiden
 • Ijsbergsla
 • Halve komkommer
 • Klein blikje maïs
 • Halve paprika
 • Snufje zout

Voor de dressing:

 • 2 eetlepels Griekse Yoghurt 0%
 • Sap van een halve citroen
 • Beetje mosterd
 • Zout en peper
 • Druppeltje zoetstof

Bereidingswijze

Bak de kipfilet in de olie en kruid met kipkruiden en zout. Snijd de komkommer en paprika in kleine blokjes en de rest van het recept spreekt volgens mij voor zich! Eet smakelijk ♥

Geef een reactie