Lunch,  Tussendoortjes

Frisse koolrabi salade

Deze frisse zomerse salade is heerlijk als bijgerecht, maar ook als lunch. ♥

Ingrediënten:

  • 1 groene appel
  • 1/2 koolrabi
  • 1/2 sinaasappel + het sap
  • 2 eetlepels Griekse yoghurt 0%
  • Drupje zoetstof
  • Theelepel appelazijn
  • Drupje zoetstof
  • Snufje zout
  • Optioneel: gehakte hazelnoten

Bereidingswijze

Snijd de koolrabi en de appel in dunne frietjes. Snijd de sinaasappel en vang het sap daarvan op in een schaaltje (deze gebruik je voor de dressing). Doe de koolrabi, appel en sinaasappel stukjes in een grote schaal. Voeg bij het schaaltje met het opgevangen sinaasappelsap de Griekse yoghurt, zoetstof, zout en appelazijn toe. Blijf tussendoor goed proeven! Meng alles samen en je salade is klaar! Heerlijk bij een broodje, crackers of gewoon als tussendoortje. Je kunt eventueel ook nog wat gehakte hazelnoten toevoegen. ♥

Geef een reactie