Skinny nacho’s

Mijn nieuwe rubriekje op m’n eigen website: Fastfood Friday. Iedereen heeft wel iets waarvan hij of zij denkt: ‘OMG dit vind ik zo zo zo lekker, maar het is zo ongezond’. Dus ik ga de komende tijd fastfood receptjes omtoveren tot verantwoorde receptjes! Heb je een suggestie met wat je graag mager zou willen zien? Laat een reactie achter! ♥

4 personen

Ingrediënten:

 • 440 gram tartaar
 • 1 potje salsasaus (230 gram)
 • 100 gram nachochips (ik koos Doritos Nacho Cheese)
 • 100 gram geraspte 30+ kaas
 • Bosui
 • 1 paprika
 • Cherrytomaatjes
 • 1 teen knoflook
 • Peper en zout
 • 1 koffielepel olie
 • Optioneel: jalapeños

Bereidingswijze:

Verhit de olie in een pan en bak de tartaar. Tartaartjes zijn vaak als een soort hamburgertjes verpakt, dus haal het wat uit elkaar voordat je het in de pan doet. Met een lepel kun je de stukjes nog kleiner maken in de pan. Snijd de paprika in kleine blokjes en bak deze mee met de tartaar. Pers de knoflook en voeg deze ook toe samen met wat peper en zout. Wanneer alles gaar is voeg je het potje salsasaus toe. Verdeel dit over 4 ovenschaaltjes en steek per schaaltje 25 gram nachochips in de tartaar. Snijd de bosui in kleine ringetjes en de tomaatjes in partjes. Strooi deze over de chips. Maak af met 25 gram 30+ kaas per schaaltje en eventueel wat jalapeños. Zet de schaaltjes 10 minuten in een voorverwarmde oven op 175 graden. Eet smakelijk! ♥

Een gedachte over “Skinny nacho’s

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: