Lunch

Crunchy chicken met chilimayo

Dit recept is eigenlijk mega simpel en niet eens een recept te noemen, maar op veler verzoek: het ‘recept’! ♥

Ingrediënten:

  • 1 wortelwrap
  • 1 kipfilet
  • 20 gram Santa Maria seasoning mix crispy chicken
  • 1 ei
  • Sla
  • Komkommer
  • Tomaat
  • Rode ui
  • 1 eetlepel chilisaus
  • 20 gram magere mayo (ik gebruikte Iamuberfit mayo)

Bereidingswijze

Snijd de kipfilet in dunne reepjes of plakjes. Kluts een ei in een kommetje en haal de stukjes kipfilet door het ei. Bestrooi de stukjes kipfilet met de seasoning mix en leg ze op een bakplaat met bakpapier. Zet de kip 10 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.  Snipper de ui in kleine stukjes en doe ze in een bakje. Voeg de chilisaus en de mayonaise toe en meng het goed. Beleg de wrap met de gesneden rauwkost en sla. Leg de kip erop en maak af met het sausje. Eet smakelijk! ♥

Eén reactie

Geef een reactie