Mini pizza’s

Deze mini pizza’s zijn ideaal om te delen bij de borrel, maar ook als amuse tijdens het kerstdiner. Ik heb 2 variaties gemaakt, maar je kunt natuurlijk eindeloos variëren met toppings die jij lekker vindt. ♥

Ingrediënten basis:

  • Mini Magioni pizzabodems (exclusief verkrijgbaar bij Jumbo)
  • 1 klein blikje tomatenpuree

Variatie 1, tonijn:

Bereidingswijze:

Besmeer de bodem met wat tomatenpuree en bestrooi met geraspte kaas. Leg de helft van het zakje tonijn op de pizza. Snijd de rode ui in ringetjes en de tomaatjes in stukjes en leg deze op de pizza. Bak de pizza in voor ongeveer 10 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden.

Variatie 2, ham:

  • Mini mozzarella bolletjes
  • Ham (bijvoorbeeld serranoham)
  • Pesto
  • Cherrytomaatjes
  • Rode ui

Bereidingswijze

Besmeer de bodem met wat tomatenpuree en beleg met ham. Snijd wat bolletjes mozzarella doormidden en leg deze op de pizza samen met de ui en de tomaatjes. Maak de pizza af met wat hoopjes pesto en een beetje zout. Bak de pizza in voor ongeveer 10 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden. Eet smakelijk! ♥

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: