Carrotpancakes

Het wordt weer een beetje herfst (oké deze week nog niet echt). Het is in de ochtend oud en ook in de avond koelt het flink af. Iedere avond steek ik kaarsjes aan als ik thuis ben en eigenlijk zou ik ook al best kerstmuziek kunnen opzetten (ja erg.. I know). Terug naar wat ik wilde zeggen: tijd voor herfstachtige receptjes! Met deze carrotpancakes begint je dag sowieso goed! ♥

Ingrediënten:

  • 20 gram havermout
  • 20 gram zelfrijzend bakmeel
  • 1 banaan
  • 2 wortels
  • Snufje zout
  • Theelepel bakpoeder
  • Koek- en speculaaskruiden
  • Snufje kaneel
  • Olie of bakspray voor in de pan

Optioneel: stroop

Bereidingswijze:

Doe alle benodigdheden behalve de wortel in een keukenmachine en maal tot een fijn beslag. Je kunt ervoor kiezen om eerst de havermout en het bakmeel samen in een keukenmachine te doen, zo wordt de havermout ook een soort meel. Rasp 2 wortels en spatel deze door het beslag. Spray de pan in met bakspray en gaan met die banaan! Heb geduld met deze pannenkoekjes, dan komt het helemaal goed. Smakelijk! ♥

4 SP exclusief olie en stroop

IMG_0355

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: