Skinny shoarma wrap

Confession: ik vind shoarma uit de winkel niet lekker. Daar zitten altijd van die vieze flubberige stukjes aan. Toch heb ik ooit zin in een ‘vette hap’. Deze shoarma kost misschien net wat meer moeite, maar is echt veel lekkerder! ♥

Ingrediënten:

1 persoon
  • 1 kipfilet
  • Shoarma kruiden
  • 2 wortelwraps van Nofairytales
  • Ijsbergsla
  • Groene pepers
  • Cherrytomaatjes
  • Chilisaus (minder suiker)

Bereidingswijze

Snijd de kipfilet in reepjes en kruid ze met de shoarma kruiden. Leg de kipfilet op een bakplaat met bakpapier en zet de bakplaat in een voorverwarmde oven voor 10 minuten op 200 graden. Snijd ondertussen de cherrytomaatjes en de groene pepers in stukjes. Besmeer 2 wraps met wat chilisaus (ik gebruik de chilisaus van Iamuberfit). Doe de ijsbergsla op de wrap en daarna de rest. Lekker oprollen en leg ze eventueel nog even in de pan. Eet smakelijk! ♥

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: