Lunch,  Tussendoortjes

Eiersalade

Een lekkere skinny eiersalade? Ik geloofde er niet in. Totdat ikzelf in de keuken ben gaan staan en het gewoon heb geprobeerd. Ik vind deze eiersalade nog 10 x lekkerder dan gewone en hij is ook nog eens verantwoord! ♥

Ingrediënten:

  • 2 eieren
  • 1-2 eetlepels Philadelphia kruiden
  • Snuf zout
  • 1/2 theelepel mosterd
  • Kerriepoeder
  • Optioneel: bieslook

Bereidingswijze

Kook de eitjes voor ongeveer 10 minuten. Laat de eieren hierna schrikken met koud water en zet ze in een schaaltje met koud water, zodat ze kunnen afkoelen. Doe de eitjes in een bakje en snijd ze in stukjes. Voeg de Philadelphia toe en roer goed, zodat de roomkaas goed gemengd is. Voeg de mosterd, het zout en de kerriepoeder toe. Knip de bieslook in ringetjes en voeg deze ook toe. Roer alles goed door. Et voila!! ♥

Tip: eiersalade als lunch op een boterham? Bak wat rookvlees of magere ham in de pan! Lijkt net bacon en is heerlijk.

Eén reactie

Geef een reactie