Chocolade wafels

Ik vind wafels dus altijd spannend om te maken, want ik weet nooit of het lukt. Ik heb gemerkt dat het belangrijk is dat het wafelijzer gloeiend heet moet zijn en dat je hem goed in moet sprayen met bakspray! ♥

Ingrediënten:

Beslag:

 • 20 gram havermout
 • 20 gram tarwebloem
 • 1 ei
 • 1 banaan
 • Bakpoeder
 • Speculaas- en koekkruiden
 • Scheutje magere melk
 • 1 theelepel cacaopoeder
 • Scheutje vanille extract (optioneel)

Topping:

 • Griekse yoghurt 0%
 • Zoetstof of suikervrije siroop
 • Vers fruit

Bereidingswijze:

Stop alles in een keukenmachine en meng tot een glad beslag. Zorg dat het wafelijzer goed heet is voordat je het beslag erin doet! Ik kon met dit beslag 4 wafels maken. Als de wafels in het wafelijzer zitten, kun je met de topping aan de slag! Hou de wafels wel goed in de gaten tussendoor ;). Oh en maak niet te snel het wafelijzer open, want de kans is groot dat het dan uit elkaar valt (spreek uit ervaring). Doe een klein beetje Griekse Yoghurt 0% in een schaaltje en meng met wat zoetstof en/of ranja siroop. Snijd het fruit in stukjes en de topping is klaar! Eet smakelijk ♥

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: