Mexicaans gehakt

Sinds ik op kamers zit, zie ik ineens hele andere dingen voorbij komen bij het avondeten. Zo ook HET zakje fajita kruiden.. Ik was daar heel benieuwd naar en dus dook ik de keuken in met mijn zakje fajita kruiden. ♥

Vulling is voor 4 personen

Ingrediënten vulling*:

  • 2 courgette
  • 2 paprika’s
  • 1 blik maïs
  • Zakje fajita kruiden
  • 2 à 3 eetlepels Philadelphia Light naturel
  • 600 gram mager rundergehakt
  • 1 koffielepel olie

* Dit is puur en alleen voor de vulling. Je kunt deze vulling namelijk overal instoppen! Slawraps, taco’s of wraps! Choose your favourite.

Snijd de groenten in blokjes en leg ze even aan de kant. Bak het gehakt in een pan met wat olie. Wanneer het gehakt redelijk gaar is voeg je de groentes toe. Bij mij kwam er heel veel vocht uit het gehakt, dus voordat ik de groentes erbij deed, heb ik het vocht met een vergiet weggegoten. Voeg de kruidenmix en de Philadelphia Light toe en roer tot een lekker smeuïg mengsel. That’s it! Je kunt de vulling gebruiken voor in een tortilla wrap, maar ook voor taco’s. Eet smakelijk! ♥

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: