Lunch

Hartige wafels met gerookte zalm

Hartige wafels.. Ik zou het zo snel niet eten, maar deze zijn overheerlijk! En bevatten ook nog extra groenten! Enjoy ♥

Ingrediënten:

  • 50 ml halfvolle melk
  • 1 ei
  • 60 gram volkorenmeel
  • 1 koffielepel bakpoeder
  • 45 gram gerookte zalm
  • 75 gram Hüttenkäse
  • Handje spinazie
  • Rode ui
  • Bieslook
  • Snufje zout en peper

Bereidingswijze

Doe de melk, het ei en de volkorenmeel in een kom. Voeg het zout, peper en bakpoeder toe en meng het beslag met een mixer tot een gladde massa. Snijd de bieslook in kleine ringetjes en vermaal het handje spinazie met een keukenmachine. Voeg deze bij het beslag en roer het beslag met een spatel. Laat het wafelijzer eerst flink heet worden voordat je het beslag erin doet! Anders mislukken ze.. Snijd de ui in ringetjes en de zalm in reepjes. Wanneer de wafels klaar zijn garneer je ze met de hüttenkäse, zalm, wat bieslook en de rode ui. Eet smakelijk! ♥

Geef een reactie