La Cantina, Deurne

Afgelopen donderdag mocht ik komen eten bij een nieuw restaurant in Deurne, genaamd La Cantina. Hieronder lees je hoe ik het vond. Veel leesplezier! ♥

Een aantal jaar geleden toen er nog een ander restaurant in zat, werkte ik hier in het weekend. Super leuk dus om terug te zijn en de nieuwe kaart te mogen proberen! Het is een Mexicaans restaurant en de gerechten zijn heel uiteenlopend. Er zit voor iedereen wel wat wils tussen. De menukaart vind je hier,

Bij binnenkomst komt je meteen een heerlijk vakantiesfeertje tegemoet. Mexicaanse muziek en het mooie kleurrijke interieur helpen mee aan dit sfeertje.

IMG_2119.JPG

Er werd mij de proeverij aangeboden en dat leek me een leuk idee! Zo kon ik van alles wat proberen van de kaart. De proeverij bestaat uit 7 gangen en bij sommige gangen mag je kiezen tussen bepaalde varianten.

We begonnen met een lekker mandje brood met verschillende smeersels, I love brood! De smeersels waren trouwens ook heel erg lekker! Na het mandje brood kregen we een carpaccio en ik had gekozen voor de carpaccio met ossenhaas. Deze was heerlijk!

IMG_2128.JPG

Hierna volgde een heerlijk tomatensoepje met room en mais. Jummie! Natuurlijk kon dit niet ontbreken in de proeverij: de taco. Deze kwam na het soepje. Ik koos voor een taco met cajun kipfilet, deze was super lekker! De vriendin waar ik mee was koos voor de taco pulled pork en vond deze wat minder. Gelukkig had ik de lekkere variatie gekozen :).

IMG_2138.JPG

Na dit gerechtje kregen we ieder 2 stukjes brood belegd met rauwe ham en tonijnsalade. Kleine portie, maar super lekker!

Jesca (vriendin) en ik hadden echt verwacht dat het super veel was en dat we wel al vol zouden zitten, maar dat was helemaal niet het geval! Met nog 2 gerechtjes in het vooruitzicht was ik heel benieuwd hoe vol ik zou raken.

Het volgende en tevens laatste warme gerechtje bestond uit een spies, rijst met groenten en lekkere frietjes. Ik koos voor de varkenshaasspies met champignonsaus en Jesca koos voor de zalmspies. Beide waren erg lekker! De frietjes waren krokant gebakken, maar soms misschien nèt te krokant. Na dit gerechtje zat ik toch wel goed vol!

IMG_2144.JPG

En last but not least: het toetje. Jesca en ik kozen allebei voor 2 bolletjes ijs met de smaken aardbei en stracciatella. Deze bolletjes ijs waren ECHT heel erg lekker en voor mij precies de goede afsluiter van een heerlijke proeverij!

IMG_2148.JPG

Naast het eten werden er ook heerlijke cocktails gemaakt die we mochten proeven. Deze vielen uiteraard goed in de smaak!

IMG_2159.JPG

Jesca en ik hebben een super gezellig avond gehad en we hebben lekker gegeten. We werden goed ontvangen door het personeel en tijdens de gehele avond werd er goed voor ons gezorgd! De proeverij was perfect qua grootte van de porties. Na iedere gang kon er nog wel een gang bij, maar aan het eind zat ik goed vol. Kortom: ga een keertje eten bij La Cantina in Deurne. Het is ook helemaal niet zo duur. Dus als je een avondje cocktails wil drinken met vrienden of vriendinnen en daarbij lekker een hapje Mexicaans wil eten, zou ik echt een poging wagen!

 

Liefs ♥

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: