Tussendoortjes

Appeltaartje deluxe

Als je mijn gewoon appeltaartje al een keer hebt geprobeerd, zou ik deze ook zeker eens proberen! Bij deze: het appeltaartje deluxe! ♥

Ingrediënten:

 • 120 gram bloem
 • 3 eieren
 • 1 zakje bakpoeder
 • 300 gram Optimel Griekse yoghurt 0% vanille
 • 1 appel
 • Blauwe bessen
 • Halve eetlepel kaneel
 • 1 theelepel koek- en speculaaskruiden
 • Snufje zout
 • Zoetstof
 • 9 chocolade mokkaboontjes (9 gram)

Bereidingswijze

Voeg de bloem, eieren, bakpoeder, Griekse yoghurt, kaneel, koek- en speculaaskruiden, het zout en de zoetstof samen in een kom. Mix het tot een beslag. Snijd de appel in stukjes en voeg deze samen met de blauwe bessen bij het beslag. Hak de koffieboontjes fijn en voeg deze als laatste toe.
Bedek een hoge springvorm van 18 centimeter met bakpapier en doe het beslag erin. Zet het taartje in een voorverwarmde oven op 175 graden voor 50 minuten. Let op: door de hoeveelheid yoghurt is hij nog wat klef van binnen, dit mag! Eet smakelijk! ♥

Geef een reactie