Plein Vijf, Deurne

Goedemorgen lieve mensen! Een aantal weken geleden ben ik uitgenodigd door Plein Vijf om wat dingetjes van de nieuwe menukaart te komen proeven. Afgelopen donderdag was het dan zover.

Ik was samen met mijn moeder en toen we binnenkwamen werden we hartelijk ontvangen. Ze hadden een mooi tafeltje voor ons klaargemaakt en er lag een briefje op om me te verwelkomen, super leuk!

In het begin kregen we lekker wat brood, gelukkig want ik had honger! Het voorgerecht zag er werkelijk prachtig uit. Huisgemarineerde zalm met sla, wasabi kroepoek en kerriemayonaise. Ja een hele mond vol ja.. Het was heeeerlijk!

Na een tijdje kwam het hoofdgerecht: biefstuk met asperges en gegrilde groenten. Samen met een lekkere jus en natuurlijk konden de frietjes niet ontbreken. Deze waren trouwens erg lekker gekruid! Het hoofdgerecht had echt veel groente en dat vind ik heel positief. Op zo’n avond eet je al snel ‘ongezond’ en hierbij kreeg je toch meer dan voldoende groente binnen!

6176657808_IMG_1525

En het toetje was toch wel echt de klapper op de vuurpijl. Totaal niet gezond, maar ZO ontzettend lekker! Laatst had ik voor het eerst een macaron op ( ja blijkbaar is dat heel raar). Toch ben ik blij dat ik die laatst pas heb ontdekt, want wat zijn die lekker zeg. Je voelt hem al aankomen.. Deze zat ook bij het dessert. Een bolletje frambozenijs met een frambozen kletskop, een krulletje chocolade en een MEGA mango macaron met ijs ertussen. Als je in de buurt bent en je hebt nog plek voor een toetje.. PROEVEN! 

IMG_3388

Kortom: ik heb heerlijk gegeten bij Plein Vijf en ik raad het iedereen aan om op z’n minst een keertje de kaart te bekijken. Dat kan hier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: