Ontbijt

Carrotpancakes

Voordat ik begon met een ‘gezonde levensstijl’, at ik super weinig groenten. Ik at liever iets anders en vond het ook niet echt lekker. Nu eet ik meer dan genoeg per dag en ik probeer het ook zoveel mogelijk ergens tussen te stoppen. In deze pannenkoekjes zitten 4 wortels verstopt! ♥

Ingrediënten:

  • 1 banaan
  • 2 eieren
  • 15 gram zelfrijzend bakmeel
  • 4 kleine wortels
  • 1 koffielepel koek- en speculaaskruiden
  • 7 gram schenkstroop karamel
  • 8 gram amandelschaafsel

Bereidingswijze:

Prak de banaan en voeg de eieren, het zelfrijzend bakmeel en de koek- en speculaaskruiden toe. Rasp de wortels en spatel deze door het beslag. Spray wat quichevormpjes in en verdeel het beslag over de vormpjes. Zet ze in de Airfryer* voor ongeveer 8 minuten op 180 graden. Gebruik de schenkstroop en het amandelschaafsel als topping. Eet smakelijk! ♥

*Heb je geen Airfryer? Bak ze dan in de pan met bakspray!

2 Reacties

Geef een reactie