Tagliatelle met asperges

Je zult het vast niet geloven, maar ik vind asperges pas lekker sinds dit seizoen. Ik heb dus al die jaren deze overheerlijke groente niet gegeten! Mama houdt al heel lang van asperges en gisteren dook zij wederom de keuken in voor dit heerlijke receptje! ♥

4 personen

Ingrediënten:

  • 1 kilogram asperges
  • 240 gram tagliatelle
  • 80 gram Philadelphia light naturel
  • 4 eetlepels chilisaus
  • 2 blokjes groentebouillon

Bereidingswijze

Snijd de asperges in stukken. Kook de kilo asperges in groentebouillon voor ongeveer 7 minuten. Kook de pasta ook in groentebouillon volgens de verpakking. Giet de pasta af en bewaar een heel klein beetje vocht (ongeveer 50 ml). Verdeel de pasta over 4 borden. Giet de asperges af en doe het bewaarde vocht van de pasta hierbij. (Hier zit namelijk zetmeel in en daarom bindt het wat beter). Meng 80 gram Philadelphia light en 4 eetlepels chilisaus en verdeel dit over de asperges. Zet de asperges terug op een laag vuurtje en laat het ongeveer 2 minuten inkoken. Verdeel het mengsel met de asperges over de pasta. Eet smakelijk! ♥

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: