Skinny quesadillas

Ik ben echt een fan van mexicaans eten! Ik houd van wraps, taco’s, nacho’s.. en de rest. Nu had ik nog wraps over van het avondeten van gisteravond en ik dacht: laat ik eens quesadillas maken! Nog nooit gehad en ook nog nooit gemaakt. Bij deze een heerlijk recept voor een verantwoorde quesadilla! ♥

Ingrediënten:

 • 2 meergranen wraps (à 40 gram per stuk)
 • 20 gram Philadelphia Light naturel
 • 40 gram geraspte 30+ kaas (van Slankie)
 • Ui
 • Cherrytomaatjes
 • Paprika
 • 4 plakjes kipfilet
 • Sambal
 • Knoflookpoeder
 • Paprikapoeder
 • Scheutje olie voor in de pan of gebruik een bakvel

Bereidingswijze

Snijd de paprika in kleine blokjes, de ui in ringetjes en de cherrytomaatjes in partjes. Pak een wrap en besmeer deze met de Philadelphia light. Strooi er wat paprika- en knoflookpoeder overheen. Beleg de wrap met 4 plakjes kipfilet. Smeer erna wat sambal er overheen (voor de liefhebbers). Doe de groenten erop en maak het af met de kaas. Leg de andere wrap er bovenop. Leg de quesadilla in een pan en zet het vuur aan. Leg er een deksel op. Gebruik bij het omdraaien de deksel van een pan. Schuif de quesadilla op de deksel en zet de pan op de kop op de deksel. Draai het om en als het goed is heb je hem dan omgedraaid. Wanneer beide kanten goudbruin zijn is het gerecht klaar! Eet smakelijk! ♥

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: