Lunch

Pizzabroodjes

Ik ben echt een grote fan van pizza’s. Helaas zijn ze best wel ongezond en eet ik ze niet iedere week (lees: 1 keer in de 3 maanden). Ik had er vandaag zoveel zin in dat ik deze pizzabroodjes in elkaar flanste! ♥

Ingrediënten:

  • 2 kleine pistoletjes
  • 1 blik tonijn op water
  • Tomatenpuree
  • Sambal (optioneel)
  • Knoflookpoeder
  • Cherrytomaatjes
  • Rode ui
  • Geraspte 30+ kaas
  • Zout

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor zoals op de verpakking van de broodjes staat. Laat ondertussen de tonijn uitlekken en snijd de ui in ringetjes en de tomaatjes in plakjes. Meestal moeten de broodjes ongeveer 8-10 minuten in de oven, maar leg ze er ongeveer 5 minuten in. Wanneer de broodjes klaar zijn snijd je ze door de helft. Besmeer iedere helft met tomatenpuree, sambal en bestrooi met knoflookpoeder.

Verdeel de tonijn over de 4 halfjes samen met de tomaatjes en uien. Maak de broodjes af met de geraspte kaas en wat zout. Leg de broodjes nog circa 4 minuten in de oven. Eet smakelijk! ♥

Geef een reactie