Review Batavia Dutch Coffee + kortingscode!

Batavia Dutch Coffee heeft mij producten gestuurd om te testen. In deze blog ga ik jullie vertellen wat het precies is en wat ik ervan vind! Oh ja en er is een kortingscode te vinden.. ♥

Batavia Dutch Coffee is koffie die gezet is volgens de cold drip methode. De koffie wordt in 18 uur tijd gezet door langzaam ijskoud water over de versgemalen koffie te druppelen. Hierdoor komen de koffiearoma’s het beste tot hun recht. De koffie is minder bitter en zuur dan warm gezette koffie. Batavia Dutch Coffee maakt gebruik van single origin. Dit betekent dat de koffies uit één regio komen van één variëteit.
(Op de website http://bataviacoffee.com/ kun je meer lezen over de koffie)

Er zijn een drietal koffies geselecteerd met een zeer uitgesproken eigen karakter. Deze hebben zij mij opgestuurd en heb ik voor jullie getest!

img_1469

Deze speciale koffies kunnen op verschillende manieren worden gedronken. Zo kun je ze puur drinken met veel ijs, maar je kunt de koffie ook opwarmen. Ze kunnen zelfs worden gebruikt in cocktails of desserts!

Eerst heb ik de 3 koffies genaamd Ethiopische Limu, Colombiaanse Santuario en Ethiopische Yirgacheffe puur gedronken. Ik ben niet per se iemand die iedere dag koffie drinkt en was dus erg benieuwd naar deze smaken. Ik vind de koffies een zeer uitgesproken smaak hebben. Het is heel apart en zeker de moeite waard om te proberen. Ik vind ze in cocktails erg lekker! Ik heb de Limu & Chocolate cocktail geprobeerd (alcoholvrij). Deze koffie is ècht genieten.

img_1464

Komend weekend ga ik nog andere cocktails maken en uiteraard vertel ik je daar ook over wat ik ervan vond.

De koffie is ook ontzettend leuk om als origineel cadeautje te geven aan iemand. Je kunt ze eventueel per drie flesjes kopen en ze zitten erg leuk verpakt.

Ik mag jullie 10% korting geven met mijn unieke kortingscode! Op de webshop van Batavia Dutch Coffee kun je deze invullen. Hierdoor krijg je 10% korting op je bestelling. De shop van Batavia Dutch Coffee kun je vinden op http://bataviacoffee.com/bataviashop/. 

De unieke kortingscode is: Floortjesfoodexperience-10%

Liefs,
Floortje ♥

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: