Avondeten

(Pittige) tacosalade

Ik ben echt een fan van Mexicaans eten. Normaal gesproken stop ik de schelp helemaal vol en eet ik onhandig en knoeiend dat ding op. Dat de hele tafel erna onder zit maakt natuurlijk niks uit. Nu bedacht ik me dat het onmogelijk is om veel groenten en kipfilet in in zo’n schelpje te stoppen. Vandaar: de tacosalade! ♥

1 persoon

Ingrediënten:

 • 3 tacoschelpen
 • Tacosaus (75 gram)*
 • Red Jalapeño pepers: optioneel
 • Komkommer
 • Tomaatjes
 • Rode ui
 • Sla
 • (Punt) Paprika
 • 100 gram kipfilet in reepjes
 • Paprikapoeder mild
 • 1 teentje knoflook
 • Olie voor in de pan
 • Snuf zout

*Natuurlijk kun je meer tacosaus toevoegen als je dat lekker vindt.

Bereidingswijze

Snijd alle groenten in kleine stukjes. Verhit de olie in de pan en bak de kipfilet. Wanneer de kipfilet goudbruin wordt voeg je de tomaatjes, geperste knoflook, paprikapoeder en zout toe. Verwarm ondertussen de oven voor zoals op de verpakking van de tacoschelpen staat. Wanneer de oven is voorverwarmd leg je de tacoschelpen in de oven. Leg een bodempje sla op het bord en voeg de komkommer, rode ui, paprika en pepers (voor de liefhebbers) toe. Verkruimel de tacoschelpen en strooi deze op het bord. Voeg erna de kipfilet met tomaatjes toe. Doe als laatste de tacosaus er overheen en genieten maar! Eet smakelijk! ♥

Geef een reactie