Skinny christmasdessert

Ik ben niet iemand die heel veel om toetjes geeft, maar met kerst vind ik toch wel dat het erbij hoort. Laatst had ik een ideetje om een skinny dessert te maken en dat heb ik vanavond uitgewerkt. En het is een toppertje hoor! ♥

Dit is echt het meest simpele toetje ever. Maar waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Ingrediënten

  • Optimel magere kwark gestoofde appel/kaneel (Winter seizoen) (ongeveer 60 gram per glaasje)
  • Volkoren koekje van Verkade (San Francisco)
  • Kaneel
  • Appel

Bereiding

Doe de koekjes in een plastic zakje en vermaal het tot kruimels. Ik doe het liever per koekje, zodat ik zeker weet dat iedereen genoeg krijgt. Ik ben namelijk erg slecht in verdelen haha. Vul daarna het glaasje aan tot de rand met de Optimel kwark. Snijd de appel in kleine blokjes en strooi er wat kaneel over. Eventueel kun je er ook wat zoetstof bij doen. Zet dit een minuutje in de magnetron en gebruik het als garnering op de kwark. That’s it!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: