Skinny tonijnsalade

Ik ben echt een grote fan van tonijn. Ik maak heel vaak zelf tonijnsalade en eigenlijk doe ik meestal maar wat, want ik hou van freestylen met wat ik in de koelkast heb liggen. Speciaal voor jullie heb ik toch een keer opgeschreven wat ik zo ongeveer doe. ♥

Ingrediënten:

  • 1 blik tonijn op water
  • Een halve tot een hele rode ui
  • 70 gram 5% vet fritessaus
  • 1 à 2 theelepels sambal
  • 15 gram zilveruitjes: optioneel
  • 15 gram augurkjes: optioneel
  • Peper en zout

Bereidingswijze

Laat de tonijn uitlekken in een vergiet, doe het daarna in een bakje. Snipper de rode ui en de augurkjes en voeg deze samen met de fritessaus, zilveruitjes, peper en zout in het bakje tonijn. Roer alles goed et voilà! Ik hou van pittig eten en dus voeg ik altijd zoveel mogelijk sambal toe. Rode peper kan natuurlijk ook, maar die heb ik niet standaard in huis. Zilveruitjes en augurkjes zijn niet essentieel! Smakelijk! ♥

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: