Eerste blog

Mijn eerste blog op mijn eigen pagina..

Toen ik met dit account begon, had ik nooit verwacht dat het zo zou groeien. Ik vind het super leuk dat ik zo veel positieve reacties krijg en dat motiveert mij ook iedere dag. Ik kreeg heel vaak berichtjes van mensen die graag recepten wilden van mijn account. Na een tijdje dacht ik: ik ga mijn eigen website beginnen. Hierop kan iedereen mijn recepten terugvinden! Natuurlijk zijn het niet alleen recepten van mijzelf, maar zijn het ook bestaande recepten. Vaak raak ik geïnspireerd door bestaande recepten en maak ik er zelf net iets anders van. Ik hoop echt dat dit een succes gaat worden. Wel vind ik het SUPER ingewikkeld om een website te maken. Ik hoop jullie snel weer te spreken met een nieuwe blog!

Liefs,

Floortje

dsc_0957

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: